ДУБАЙ – ПРИКАЗКА В РЕАЛНОСТТА-5 н.
Описание

Дати на отпътуване: 03.11.2023 г.,   10.11.2023 г.
Програма 5 нощувки

1 ДЕН
Полет за Абу Даби в 13.35 и в 19.30 пристигане в ОАЕ. Трансфер и настаняване в хотелa. Вашия преставител ще ви даде точна информация по време на трансфера за престоя ви в Дубай, индикация за ресторанти за вечеря. НОЩУВКА

2 ден Закуска.
По желание туристическа обиколка на Нов Дубай, с екскурзовод на български език. Страхотната ни програма започва с посещение на острова BLUE WATHER , където се намира най-голямото виенско колело в света DUBAI EYE, след което се отправяте към яхтеното пристанище на Дубай Марина за да видите един от рекордите на Гинес - CAYEN TOWER. Въненията едва започват с отправянето ви към Палмата - най-големия и завършен изкустевн остров, ще минете под Персийския залив и ще стъпите на короната на Палмата, където ще си направите снимки на Рамката на Атлантис известна като "Входа към Рая", след което ще спрете на The point и ще видите плажа и най-големите фонтани в света. Отправяте се към най-близката точка , а именно входа на Бурж ал Араб, все още най-луксозния хотел в света, ще видите и WILD WADI, аквапарка имащ дизайна на оазис в пустинята. Ще завършите с приказния Мадинат Джумейра или Дубайската Венеция. Следва посещение на Емирейтс мол и СКИ Дубай/отвън/ и свободно време за обяд. Връщане в хотела.
17.00 - 21.00 ч по желание посещение на Дубай мол, където са красивите пеещи фонтани, един от най-известните и впечатляващи аквариуми, който иска и е заявил билет ще посети 124 етаж на най-високата сграда в света Бурж Кхалифа, с доплащане. Вечерта - връщане в хотела. Нощувка.

3 ден Закуска. По желание доплащане екскурзия Стар Дубай: Екскурзията включва: екскурзоводска програма и време за пазаруване / около 6 часа / - разходка из старинното селище Бастакия и ще се пренесте в недалечното минало , където е възникнал Дубай. Следва посещение на Golden Souk - Златния пазар , пазара за диаманти, ще видите най-големия Златен пръстен в света, следва Teкстилния пазар, Пазара на Подправките, ще опитате фурми със шоколад, бонбони с камилско мляко и още много изненади. Ще преминете през Дубай крик със стари морски таксита – абри. Следва посещение на Музей на арабското изкуство , където ще видите продукцията от златни килимчета на видни майстори, както и перли, превърнали се във символ от миналото. Ще видите един от най-страхотните проекти The frame /отвън/ или Рамката- изцяло позлатена 150 м висока, неслучайно построена на границата между нов и стар Дубай. Отправяте се към палата на шейх Мохамет бин Рашид ал Мактум в Зебел парк, където ще имаме фотопауза отвън. Връщане в хотела.

В 19:30 - 22:30ч вечерта допълнителна екскурзия - Круиз и вечеря на Арабска галера, с доплащане. Незабравимо преживяване по Дубай Марина и небостъргачите на Дубай: климатизиран транспорт от и до хотела, двучасова разходка с галера, континентална вечеря на блок маса, безалкохолни напитки, кафе и чай. Продължителност на круиза - около 2 часа. Нощувка.

4 ден Закуска.
Безплатен трансфер за плаж или посещение на Рамката с доплащане. / 09.00-12.00ч/

В 15:00 - 20:00ч по желание и с доплащане, сафари в пустинята с включена вечеря и програма. Най-страхотната екскурзия! Продължителност около 5 часа. Сафари джиповете ще ви вземат от вашия хотел, ще последва екстремно каране из дюните, фото стоп за залеза в пустинята, след което отпътувате за лагера ви, където ще вечеряте на блок маса, ще има програма с музика, ще си правите татуировки с хена, ще яздите камили и много други! Нощувка

6 ден Закуска Свободно време за плаж или по желание посещение на Музея на Бъдещето или Инфинити басейн. Нощувка

6 ден Закуска По желание отпътуване за Абу Даби 09-17,00ч / Целодневна екскурзия с посещение на острова Яс, където ще посетите магазина на Ферари, фото стоп на Лувъра, намиращ се на острова на щастието, следва Бялата джамия на Шейх Зайед, след което Марина мол за обяд, обзорна обиколка на центъра с фото стоп на Етихат тауърс, ще видите и най-наколонената сграда в света, както и Алтар тауър – първия кръгъл небостъргач в света, президенсткия дворец /отвън/ и Емирейтс палас –където можете да пиете кафе със златен прах/предварителна резервация/.
Тансфер за полет в 20.05ч. Пристигане в 00.40 ч на летище София.

Програмата е примерна и се променя по преценка на екскурзовода.

Часовете на полетите е възможно да се променят от авиокомпанията,за което ще бъдете уведомени своевременно.

Цени

Цената включва:
• самолетни билети с АК WIZZ AIR;
• багаж 40/30/20 см;
• 5 нощувки в хотел MD AL BARSHA **** ИЛИ ПОДОБЕН;
• 5 закуски;
• обслужване на български език
• медицинска застраховка с покритие за 10,000 евро;
• трансфер летище хотел летище;

Цената не включва:

Задължително заплащане: ТАКСА ДИРХАМ В ХОТЕЛА – ПЛАЩА СЕ ИНДИВИДУАЛНО НА РЕЦЕПЦИЯ – 15 дирхама на ден за стая за хотел 4**** ;

По желание:

• Екскурзия в стария център на Дубай с екскурзовод на български език и включен обяд - 60 евро /30 евро за дете до 11.99 г;;
• Tуристическа обиколка на Нов модерен Дубай с екскурзовод на български език - 60 евро/ 30 евро за дете до 11,99 г;;
• Целодневна екскурзия на Абу Даби с екскурзовод на български език – 85 евро /65 евро за дете до 11.99 г;;
• Билет за Бурж Кхалифа - 65 евро /55 евро за дете до 11.99 г;;
• Трансфер хотел Дубай мол хотел с включени 2 часа тур вътре в МОЛА с водача на групата - аквариума/отвън/ , скелета на истински динозавър, Водопадите на Дубай Мол, най-големия магазин за бонюбонки, Мексиканските крила , Пеещите фонтани - обиколката продължава до входа на Бурж Кхалифа, от където е и после връщанео към автобуса за към хотела – 25 евро / 15 евро за дете до 11.99 г;;
• Вечеря на Галера по Дубай Марина с включени трансфери – 65 евро / 45 евро за дете до 11.99 г;;
• Сафари, с включена вечеря - 65 евро/ 55 евро за дете до 11.99 г;;
• Миракъл гардън билет и трансфер - 45 евро/ 35 евро за дете до 11.99 г;

Лични разходи;
Кетъринг в самолета;

Цените в евро се изчисляват в лева по курса на БНБ: 1 евро - 1,95568 лв

Допълнителен багаж;

55/40/20 см - 2 ри ръчен приорити - 90 лв в посока;
10 кг чекиран - 110 лв в посока;
20 кг чекиран - 140 лв в посока;
26 кг чекиран - 150 лв в посока;
32 кг чекиран - 160 лв в посока;


Застраховка Отмяна на пътуване;

Цените в евро се изчисляват в лева по курса на БНБ: 1 евро - 1,95568 лв

Още информация

Важно:

Програмата е предварителна, като е възможна промяна в часовете на полетите, входните такси , както и цените и вида на допълнителните екскурзии, за което ще бъдете увемени своевременно!

Необходими документи: международен паспорт с валидност от минимум 6 месеца към датата на завръщане в България; за дете под 18г, пътуващо само или с един родител - и нотариално заверена декларация.


Допълнителна информация:

Краен срок за анулиране на пътуването, при несъбран брой туристи – 14 дни преди датата на отпътуване.


Програмата е предварителна, фирмата запазва правото си на актуализация.


Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от края на датата на екскурзията;

Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат при доплащането или при капарирането на екскурзията и се осъществяват при минимум 11 записани;

Деца, пътуващи с един или без родители, представят нотариална декларация от двамата родители;

Необходим минимум за осъществяване на екскурзията – 11 човека;

Краен срок за потвърждение – 14 дни преди отпътуване;

Местата в самолета се дават автоматично от авиокомпанията, ако клиента желае определено място може да го заяви при туроператора и да го заплати;

Цените на допълнителните екскурзии са в евро и се заплащат в лева по курса на БНБ. 1,95568 или по обявените в лева;

Информираме Ви , че поради големият интерес към тази дестинация и запълняемостта на хотелите това може да доведе до промяна на цените по промоции, ранни записвания и и стандартни оферти или те да бъдат прекратени преди посочения срок. Поради тази причина препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок след избор на оферта.

Условия за прекратяване на договор

ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет.

Когато ПЪТУВАЩИЯТ прекрати договора по горната точка, той е длъжен да заплати на ТУРОПЕРАТОРА такса за прекратяване на договора.

ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на първоначалната вноска, ако прекрати договора до 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет.

ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на пълната стойност по договора, ако прекрати договора в периода между 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет и датата на започване изпълнението на туристическия пакет включително.