ПОЧИВКИ - ПОЧИВКИ В ТУРЦИЯ

АЛАНИЯ - LONICERA WORLD 4*

ULTRA ALL INCLUSIVE

Собствена пясъчна плажна ивица. Безплатно ползване на чадъри и шезлонги на плажа и при басейните.

повече ❯❯

Чешме – BABAYLON HOTEL-4*

Хотелът се намира на 76 км от летище Измир, на 7 км от центъра на Чешме, в района на Чифликкьой, на брега на морето.All Inclusive база - закуска, обяд, вечеря и междинни хранения,безалкохолни и алкохолни напитки местно производство.

Хотелът се намира на 76 км от летище Измир, на 7 км от центъра на
Чешме, в района на Чифликкьой, на брега на морето.Хотелът се намира на 76 км от летище Измир, на 7 км от центъра наЧешме, в района на Чифликкьой, на брега на морето.All Inclusive база - закуска, обяд, вечеря и междинни хранения поняколко пъти на ден, консумацията на безалкохолни и алкохолни,напитки местно производство.

повече ❯❯

Мармарис– GREEN NATURE RESORT & SPA 5*

Намира се на 133 км. от летище Милас, 2 км. от центъра на Мармарис, на 550 м. от брега на морето.All inclusive – закуска, обяд, вечеря, междинни закуски и хранения, местни алкохолни и безалкохолни напитки.

Намира се на 133 км. от летище Милас, 2 км. от центъра на Мармарис,
на 550 м. от брега на морето. Основен корпус построен през 1997 г.,
допълнителен корпус през 1998 г., реновиран през 2011 г.Намира се на 133 км. от летище Милас, 2 км. от центъра на Мармарис,на 550 м. от брега на морето. Основен корпус построен през 1997 г.,допълнителен корпус през 1998 г., реновиран през 2011 г.All inclusive – закуска, обяд, вечеря, междинни закуски и хранения,местни алкохолни и безалкохолни напиткиAll inclusive – закуска, обяд, вечеря, междинни закуски и хранения,Намира се на 133 км. от летище Милас, 2 км. от центъра на Мармарис, на 550 м. от брега на моретоAll inclusive – закуска, обяд, вечеря, междинни закуски и хранения,местни алкохолни и безалкохолни напитки.

повече ❯❯

Сиде-SEHER RESORT & SPA 5*

Хотельт е разположен на 55 км от летището на Анталия, на 6 км от Сиде, на брега на морето

 7 нощувки на база ULTRA ALL INCLUSIVE


повече ❯❯