ПОЧИВКИ - ТУНИС

остров Джерба - ROYAL GARDEN PALACE 5*

Хотелът се намира на 3 км от Мидун, на първа линия на красивия плаж с бял пясък Сиди Марез. Хотелът е с голяма територия, с много зеленина.

повече ❯❯

ТУНИС от А до Я с остров Джерба

Приключение и разнообразие, почивка и екскурзия, непознато и различно, море и пустиня – всичко в едно – Тунис от А до Я с остров Джерба!

7 закуски, обяда и вечери в хотелите в Хамамет и Сус 

повече ❯❯

остров Джерба - RADISSON BLU DJERBA 5*

Хотелът се намира на 10 км от главният град Houmt Souk, докато международното летище Джерба-Зарзис се намира само на 20 км. 

повече ❯❯

остров Джерба - IBEROSTAR MEHARI DJERBA 4*

Хотелът се намира в непосредствена близост до плаж Sidi Akkour и срещу галф клуб Djerba. Туристически район Мидун е на 6 километра от хотела. Реновиран е през 2016 година.

повече ❯❯

остров Джерба - DJERBA BEACH (ex SENTIDO DJERBA BEACH) 4*

Хотелът се намира на 5км от центъра на Мидун, на 2км от голфигрището и на 25км от летище Джерба, на брега на морето. Последно реновация - 2005г.

повече ❯❯

остров Джерба - EL MOURADI DJERBA MENZEL 4*

Хотелът се намира на 6 км от гр. Мидун, втория по големина град на острова, на брега на морето, на 28 км от летището.

повече ❯❯

остров Джерба -DAR EL MANARA DJERBA HOTEL & APARTS 3*

Dar El Manara се намира в Мидун. Летище Джерба ​​е на 30 км, центърът на Мидун - 6 км, Хумт Сук - 19 км, Голф клуб Джерба ​​(3 игрища с 9 дупки) - 2 км

повече ❯❯

остров Джерба -BAYA BEACH AQUA PARK & TALASSO 3*

Хотелът се намира в района на Мидун, на 4 км от центъра на града, на 30 км от летище Джерба и на 15 км от Хум Сук. Голф клуб Джерба (3 игрища с 9 дупки) е само на  3 км.

повече ❯❯